Vecka 3. Dagens lunchmeny

Vecka 3    LUNCH 11-14.00

Dagens rätt:

 

Måndag:
Ört & pankopanerad skinkschnitzel med reducerad oxsky, anjovis, citron, kapris och gröna ärtor
Tomatsoppa med crème fraiche

Tisdag:
Kalvfärsbiffar späckade med gräddädelost & rostad gul paprika, potatismos och dragon & dijonsås
Rostad paprikasoppa

Onsdag:
Dill & ramslökpanerad torskfilé, romsås smaksatt med pepparrot, kokta morötter som har slungats i brynt smör
Gulaschsoppa med gräslöks crème fraiche                                          

Torsdag:
Draget fläskkött med chili & sojaglaze, rostad vitlöks yoghurt, saltbakad dilikatesspotatis och haricoverts
Crème Ninon / Grön ärtsoppa

Fredag:
Salvia & grönpepparstekta kycklingbröst, potatisgratäng på 3 sorters lök och vitvinshönssky
Bouillabaisse med saffransaioli

Sallad:
Ägg och räksallad

Varje dag:
Kroppkakor, stekt fläsk, löksås, kokt potatis och raggmunkar