Vecka 4. Dagens lunchmeny

Vecka 4     LUNCH 11-14.00

Allergi?  fråga alltid personalen!

Dagens rätt:

Måndag:
Fläsknoisette med cidersås med timjan, potatishalvor med rosmarin och vitlöksfrästa champinjoner
Hummersoppa & jordärtskockssoppa

Tisdag:
Pannbiff smaksatt med muskot och kryddnejlika, ingefära och svartpeppar. Gräddkokt lök med salvia och potatispuré
Grönsakssoppa

Onsdag:
Ångad torsk med spenat täcke, klassisk hollandaisesås, krossad potatis med dill och gräslök
Minestronesoppa

Torsdag:
Svensk fläskfilé med sparrisstuvning, rotfruktsgratäng och örtbakade tomathalvor
Svampsoppa

Fredag:
Kyckling i kokossås med mango, limeblad, citrongräs och basmatiris
Fisksoppa

Sallad:
Ägg och räksallad

Varje dag:
Kroppkakor, stekt fläsk, löksås, kokt potatis och raggmunkar