Vecka 5. Dagens lunchmeny

Vecka 5     LUNCH 11-14.00

Allergi?  fråga alltid personalen!

Dagens rätt:

Måndag:

Griljerad skinkstek med grovkornig senap, dragonsås med honung och rosmarin.  Äppelmos
Tomatsoppa med crème fraiche

Tisdag:
Wallenbergare med gräddsky, inlagd pressgurka och fröna ärtor
Rostad paprikasoppa

Onsdag:
Smörstekt spättafilé med sylighet, skagenröra på havets läckerheter, kokt King Edward potatis och brytbönor
Gulaschsoppa med gräslöks crème fraiche

Torsdag:
Rapsgris kotletter, kalvreduktion med rödvin, potatis & svampragu och vaxbönor
Crème Ninon / Grön ärtsoppa

Fredag:
Gratinerad kycklingbröst med färsk ananas, paprika och stark ost och ett kryddat ris
Bouillabaisse med saffransaioli

Sallad:
Ägg och räksallad

Varje dag:
Kroppkakor, stekt fläsk, löksås, kokt potatis och raggmunkar